Om Trim Sweden

Vi underlättar och sparar dig pengar. Våra produkter skapar ordning på kläder & galgar samt effektiviserar och fyller era paket.

Vilka är vi?

Trim Sweden har gjort ett tydligt avstamp i marknaden genom att utveckla och effektivisera produkter till logistik, lager och retail. Våra vagnar för hängande produkter utmärker sig genom sin svenska kvalité och ergonomiska utförande och har lett till att flera stora butikskedjor vänder sig till Trim Sweden för sitt behov av effektiv hantering av varor i butik.

Under 2022 utvecklade Trim Sweden ett skakbord för att hjälpa lager och logistik att mer effektivt fördela och öka sina fraktvolymer. Skakbordet är unikt framtaget och ökar volymer med 25-30% och sparar våra kunder tid och pengar. Skakbordet är utmärkt för både plånbok och miljö.

Våra produktion

Produktion av såväl skakbord som vagn sker i Sverige. Detta ger Trim möjligheten att vara extremt flexibla och snabba med produktion. Vi utvecklar våra produkter tillsammans med våra kunder och kan därför vara anpassningsbara och flexibla med era önskemål. Tack vare våra effektiva processer är ledtiden från order till leverans väldigt kort. Innan leverans till kund, genomgår varje vagn och tillbehör en kvalitetskontroll.

Målsättningen inom Trim Sweden är att utveckla och förenkla produkterna utefter kundens behov. Detta är något vi sätter högt värde på.

Kontakta oss? Fyll i formuläret

Kontakta oss idag så berättar vi mer.